Уеб камера от Пловдив - панорама към РодопитеУеб камера от Пловдив - панорама към РодопитеГрадски / Пловдив /
Уеб камера от Пловдив от метеорологична и мониторингова станция за съдържание на фини прахови частици, намираща се в промишлената зона на Пловдив. Камерата е с панорамна гледка към Родопите.
Виж камерата
Уеб камера от хижа Бунтовна област ПловдивПланински / Пловдив /
Хижа Бунтовна се намира в сърцето на Средна гора на 1180 м. надморска височина. Разположена е сред стари букови гори в историческите местности Конска поляна, Кулата и Канарата. До нея се стига по 12 км горски път, или 7 км Екопътека с начална точка село Кръстевич.
Виж камерата
Уеб камера от хижа Академик област ПловдивПланински / Пловдив /
Хижа Академик /бивша Родопски партизани/ се намира на 4 км над село Храбрино, област Пловдив. Селото се намира на 10 км от гр. Пловдив, а до него води поддържан асфалтов път.

Виж камерата

Този уебсайт анализира поведението на посетителите, т.е. използването на "бисквитки" за целите на измерване на обхвата, оптимизиране на офертата и персонализиране на съдържанието и рекламата. Партньорите ни за социални мрежи, рекламиране и анализи могат да обединяват тази информация с други данни, които вече имат. В Политика за поверителност можете да получите повече информация за това, а в Политика за реклами да ги промените по всяко време. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате тази обработка на данните от оператора на сайта и трети страни да бъде оттеглена по всяко време за в бъдеще.
OK