Уеб камера от село Божурец област Добрич

Села /
Уеб камера от село Божурец област Добрич

Божурец е село в Североизточна България част от община Каварна, област Добрич. Намира се на 12 км отБалчик, на 22 км от курорта „Албена“, на 32 км от „Златни пясъци“, на 5 км от гр. Каварна и на 250 м от брегът на Черно море.

Равнинният терен на местността завършва внезапно с почти отвесни скали, разкривайки неописуема гледка към черноморската шир.Природата в района е уникална. Скалната тераса над морето е естествен хабитат за различни редки и застрашени животински и растителни видове. 

Каменистата почва възпрепятства развитието на земеделие, което е основен отрасъл в региона, но пък местността и неповторимата гледка, която се разкрива от платото, са привлекателни за инвеститори и туристи.Божурец безспорно е едно от най-бързо развиващите се населени места. Перспективите тук са многобройни и условията са отлични за развитието на туризъм.


Този уебсайт анализира поведението на посетителите, т.е. използването на "бисквитки" за целите на измерване на обхвата, оптимизиране на офертата и персонализиране на съдържанието и рекламата. Партньорите ни за социални мрежи, рекламиране и анализи могат да обединяват тази информация с други данни, които вече имат. В Политика за поверителност можете да получите повече информация за това, а в Политика за реклами да ги промените по всяко време. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате тази обработка на данните от оператора на сайта и трети страни да бъде оттеглена по всяко време за в бъдеще.
OK