Уеб камера от село Еленово област Сливен

Села /

Еленово е село в Югоизточна България. То се намира в община Нова Загора, област Сливен.

В България има още две села със същото име в област Благоевград и в област Търговище.

Отстои на 19 км от град Нова Загора, на близо 46 км северозападно от град Сливен и на 272 югоизточно от столицата София.

Поради своето благоприятно местоположение, в селото има много добри предпоставки за развитието на: лозаро-винарство, пчеларство, говедовъдство, растениевъдство, селски туризъм, винен туризъм и ловен, риболов и други.

В района на селото се намира винарска изба Едоардо Миролио. Избата е заобиколена от лозови масиви, естествено езеро и зелени ливади, които създават превъзходни условия за туризъм, съчетан с дегустация на вина.


Този уебсайт анализира поведението на посетителите, т.е. използването на "бисквитки" за целите на измерване на обхвата, оптимизиране на офертата и персонализиране на съдържанието и рекламата. Партньорите ни за социални мрежи, рекламиране и анализи могат да обединяват тази информация с други данни, които вече имат. В Политика за поверителност можете да получите повече информация за това, а в Политика за реклами да ги промените по всяко време. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате тази обработка на данните от оператора на сайта и трети страни да бъде оттеглена по всяко време за в бъдеще.
OK