Уеб камера от село Рагош област Пловдив

Села /
Уеб камера от село Рагош област Пловдив

Рогош е село в Южна България, част от община Марица, Област Пловдив. 

Отстои на 8 км североизточно от гр. Пловдив.Населението наброява около 3500 души.Релефът е равнинно-хълмист, със средна надморската височина около 146 м.Климатът в района е преходно-континентален, като се характеризира с мека зима със средна температура около -2ºС и топло сухо лято със средна температура около 28ºС.

Близостта на Рогош до град Пловдив и Родопите предоставя възможности за туризъм в планината, както и посещения на исторически забележителности като Стария град в Пловдив, Римския амфитеатър, Асеновата крепост и Бачковският манастир.

 


Този уебсайт анализира поведението на посетителите, т.е. използването на "бисквитки" за целите на измерване на обхвата, оптимизиране на офертата и персонализиране на съдържанието и рекламата. Партньорите ни за социални мрежи, рекламиране и анализи могат да обединяват тази информация с други данни, които вече имат. В Политика за поверителност можете да получите повече информация за това, а в Политика за реклами да ги промените по всяко време. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате тази обработка на данните от оператора на сайта и трети страни да бъде оттеглена по всяко време за в бъдеще.
OK