Уеб камера от София- квартал Лозенец

Градски / София /

варталът Лозенец се намира буквално в сърцето на столицата. Експертите го определят като най-желания квартал за живеене, а и също така за развлечение.

Ключовата локация на квартала, обхващаща територии между главни булеварди като Евлоги и Христо Георгиеви, Пейо Яворов и Никола Вапцаров, е една от причините Лозенец да бъде толкова популярен сред столичани.

В непосредствена близост до централната част на София, кварталът е също и обграден от Ловен парк и Южен парк. Това съчетава градския чар и удобната инфраструктура с възможността да се докоснеш до природата в красивите столични паркове.


Този уебсайт анализира поведението на посетителите, т.е. използването на "бисквитки" за целите на измерване на обхвата, оптимизиране на офертата и персонализиране на съдържанието и рекламата. Партньорите ни за социални мрежи, рекламиране и анализи могат да обединяват тази информация с други данни, които вече имат. В Политика за поверителност можете да получите повече информация за това, а в Политика за реклами да ги промените по всяко време. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате тази обработка на данните от оператора на сайта и трети страни да бъде оттеглена по всяко време за в бъдеще.
OK