Уеб камера от хижа Балканити на Витоша 1420 м

Планински / Витоша /

 Уеб камера от хижа Балканити в планината Витоша 1420 метра надморска височина

Балканити“ (известна в миналото и с името Творчески дом „Витоша“ – БАН) е туристическа хижа, намираща се в местността „Бели бряг“ в планината Витоша.Преди да получи името си „Балканити“ сградата се използва като почивна ведомствена база на БАН.

 До нея можем да стигнем пеша, с автобус или с личен автомобил. Ако предпочитате разходките, то за вас има маршрут през кв. "Бояна", а преходът ще отнеме около 3 часа; ако пък искате бързо да избягате от града - можете да използвате автомобил или автобус 63, а хижата ще ви очаква след 10 минути от последната спирка на автобуса.


Този уебсайт анализира поведението на посетителите, т.е. използването на "бисквитки" за целите на измерване на обхвата, оптимизиране на офертата и персонализиране на съдържанието и рекламата. Партньорите ни за социални мрежи, рекламиране и анализи могат да обединяват тази информация с други данни, които вече имат. В Политика за поверителност можете да получите повече информация за това, а в Политика за реклами да ги промените по всяко време. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате тази обработка на данните от оператора на сайта и трети страни да бъде оттеглена по всяко време за в бъдеще.
OK