Уеб камера от Стара Загора - Фонтан Жабките

Градски / Стара Загора /

 Уеб камера в Стара Загора - Фонтан Жабките. Входът на парк "Митрополит Методий Кусев" - Аязмото. Улица "Августа Траяна"

Много са и посетителите около фонтан „Жабките“ в началото на парк Аязмото. Емблематичният за поколения старозагорци фонтан бе обновен в рамките на проекта за реновиране на парка.

Фонтанът има кръгла форма и 4 на брой метални жабки по периферията, откъдето носи името си. През 1960-те години шадраванът е пълен с вода и от устата на всяка жабка излиза водна струя. Фонтанът, и цялата каскада от върха на Аязмото, са захранени от водопровод от село Дъбрава (сега квартал). 


Този уебсайт анализира поведението на посетителите, т.е. използването на "бисквитки" за целите на измерване на обхвата, оптимизиране на офертата и персонализиране на съдържанието и рекламата. Партньорите ни за социални мрежи, рекламиране и анализи могат да обединяват тази информация с други данни, които вече имат. В Политика за поверителност можете да получите повече информация за това, а в Политика за реклами да ги промените по всяко време. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате тази обработка на данните от оператора на сайта и трети страни да бъде оттеглена по всяко време за в бъдеще.
OK