Уеб камера от село Варвара област Пазарджик

Планински / Села /
Уеб камера от село Варвара област Пазарджик

Село Варвара е разположено в подножието на рида Алабак,Западни Родопи на 6 км южно от гр. Септември, в северозападното подножие на Родопите.Селото се състои от две части – гара Варвара, разположена в долината на Чепинската река, и същинското село Варвара, разположено в полите на Западните Родопи.

С географското си разположение и природните си ресурси-съчетание на равнина и планина,изобилна вода и минерални извори,чист въздух-с.Варвара предлага чудесни възможности за развитие на екотуризъм,културен туризъм,курортно дело и балнеолечение. Климатът е преходно-континентален. Отличава се с мека зима, ранна пролет, горещо и сухо лято, и често с дълга и слънчева есен.


Този уебсайт анализира поведението на посетителите, т.е. използването на "бисквитки" за целите на измерване на обхвата, оптимизиране на офертата и персонализиране на съдържанието и рекламата. Партньорите ни за социални мрежи, рекламиране и анализи могат да обединяват тази информация с други данни, които вече имат. В Политика за поверителност можете да получите повече информация за това, а в Политика за реклами да ги промените по всяко време. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате тази обработка на данните от оператора на сайта и трети страни да бъде оттеглена по всяко време за в бъдеще.
OK