Уеб камера от хижа Академик област Пловдив

Планински / Пловдив /

Хижа Академик /бивша Родопски партизани/ се намира на 4 км над село Храбрино, област Пловдив. Селото се намира на 10 км от гр. Пловдив, а до него води поддържан асфалтов път.

Пътят за хижа Академик започва след края на селото. Добре поддържан път с трошено-каменна настилка достъпен за всички видове автомобили.

От хижата се разкрива прекрасна панорама към град Пловдив, Тракийското поле и Сърнена Средна гора, а особено впечатляваща е гледката към града вечер.

 


Този уебсайт анализира поведението на посетителите, т.е. използването на "бисквитки" за целите на измерване на обхвата, оптимизиране на офертата и персонализиране на съдържанието и рекламата. Партньорите ни за социални мрежи, рекламиране и анализи могат да обединяват тази информация с други данни, които вече имат. В Политика за поверителност можете да получите повече информация за това, а в Политика за реклами да ги промените по всяко време. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате тази обработка на данните от оператора на сайта и трети страни да бъде оттеглена по всяко време за в бъдеще.
OK