Уеб камера от село Бели Искър област София

Планински / Села / София /
Уеб камера от село Бели Искър област София

 Бели Искър е село в Западна България. То се намира в община Самоков, Софийска област.

Село Бели Искър се намира в подножието на връх Мусала с невероятна природа за развитие на екотуризъм и селски туризъм.Селото отстои на 65 km южно от столицата – София, на 7 km южно от град Самоков и на 5 km от Боровец.Намирайки се в подножието на връх Мусала и издигащ се на почти 1200 метра надморска височина, Бели Искър ще ви очарова с чистия си въздух и естествения аромат на борова гора. Където и да се намирате в селото, вие буквално ще бъдете “заградени” от прекрасните гори на Рила. 

Безспорно сред най-големите туристически забележителности в село Бели Искър е Национален парк “Рила”. Най-атрактивните обитатели на парка несъмнено са дивите животни. Те могат да бъдат забелязани по всяко време и се ползват с протекция. Сред тях има и такива, записани в Червената книга на изчезващите видове.

 


Този уебсайт анализира поведението на посетителите, т.е. използването на "бисквитки" за целите на измерване на обхвата, оптимизиране на офертата и персонализиране на съдържанието и рекламата. Партньорите ни за социални мрежи, рекламиране и анализи могат да обединяват тази информация с други данни, които вече имат. В Политика за поверителност можете да получите повече информация за това, а в Политика за реклами да ги промените по всяко време. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате тази обработка на данните от оператора на сайта и трети страни да бъде оттеглена по всяко време за в бъдеще.
OK