Уеб камера от гр Доспат

Градски / Планински /
Уеб камера от гр Доспат

Доспат е разположен в планински район, в западните дялове на Родопите и със своите 1358 m надморска височина е най-високопланинският град в България. В непосредствена близост до града се намира язовир Доспат. Релефът е планински силно пресечен, пролетта настъпва късно, лятото е прохладно, а есента топла. Вследствие на беломорското влияние по поречието на река Доспатска зимата е мека, но се задържа сняг.

Доспат е едно от най-приятните и спокойни места в Родопите, като има редица възможности за разходки, излети, каране на колело, както и риболов и водни спортове в язовир Доспат.Доспат е едно от най-приятните и спокойни места в Родопите, като има редица възможности за разходки, излети, каране на колело, както и риболов и водни спортове в язовир Доспат.


Този уебсайт анализира поведението на посетителите, т.е. използването на "бисквитки" за целите на измерване на обхвата, оптимизиране на офертата и персонализиране на съдържанието и рекламата. Партньорите ни за социални мрежи, рекламиране и анализи могат да обединяват тази информация с други данни, които вече имат. В Политика за поверителност можете да получите повече информация за това, а в Политика за реклами да ги промените по всяко време. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате тази обработка на данните от оператора на сайта и трети страни да бъде оттеглена по всяко време за в бъдеще.
OK