Уеб камера от село Чуковец област Перник

Села /
Уеб камера от село Чуковец област Перник

Село Чуковец е разположено в югоизточната част на Радомирското поле.Чуковец е село , което се намира в община Радомир, Област Перник. Отстои на 12 км от Радомир, на 24 км от Перник и на 18 км от Дупница.

 В древността това поле е било дъно на езеро, и районът се е наричал Мраката, поради честите мъгли.Чуковец има древна и изключително богата история, за това свидетелстват големия брой открити в селското землище археологически паметници - праисторически и антични селища, антична крепост и антична вила рустика, християнски култови обекти.


Този уебсайт анализира поведението на посетителите, т.е. използването на "бисквитки" за целите на измерване на обхвата, оптимизиране на офертата и персонализиране на съдържанието и рекламата. Партньорите ни за социални мрежи, рекламиране и анализи могат да обединяват тази информация с други данни, които вече имат. В Политика за поверителност можете да получите повече информация за това, а в Политика за реклами да ги промените по всяко време. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате тази обработка на данните от оператора на сайта и трети страни да бъде оттеглена по всяко време за в бъдеще.
OK