Уеб камера от село Еленово област Сливен-2

Села /
Уеб камера от село Еленово област Сливен-2

Еленово е село в Югоизточна България. То се намира в община Нова Загора, област Сливен, на 17 километра югоизточно от административния център – град Нова Загора.

Еленово се намира в подножието на Светиилийските възвишения. Около него има множество малки язовири. Поради своето благоприятно местоположение, в селото има добри предпоставки за развитието на: селски туризъм, лозаро-винарство, пчеларство, говедовъдство, растениевъдство, риболов и други.Селото разполага със сравнително добра пътна инфраструктура. Новоасфалтираният път между градовете Ямбол и Нова Загора, преминаващ през селото, улеснява движението до тях.

 


Този уебсайт анализира поведението на посетителите, т.е. използването на "бисквитки" за целите на измерване на обхвата, оптимизиране на офертата и персонализиране на съдържанието и рекламата. Партньорите ни за социални мрежи, рекламиране и анализи могат да обединяват тази информация с други данни, които вече имат. В Политика за поверителност можете да получите повече информация за това, а в Политика за реклами да ги промените по всяко време. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате тази обработка на данните от оператора на сайта и трети страни да бъде оттеглена по всяко време за в бъдеще.
OK