Уеб камера от Витоша- хотел БоерицаПланински / Витоша /
Уеб камера от Витоша- хотел Боерица. Хотелски комплекс Боерица се намира в сърцевината на планина Витоша на 1780 м. надморска височина. До него се стига по основният път над Бояна, на около 6 км. след Златните мостове, в подножието на ски писта Конярника и ски зона Ветровала. Пред комплекса минава една от трите основни туристически маршрута из Витоша.
Виж камерата
Уеб камера от хижа Камен Дел на ВитошаПланински / Витоша /
Уеб камера от хижа Камен Дел на Витоша. Хижа „Камен дел“ се намира в местността „Пожара“ на 1460 метра надморска височина в полите на красивата Витоша. До нея може да стигнете по няколко начина от всички квартали около „Бояна“ – с автобус 63 до местност „Златни мостове“, откъдето преходът е 5 километра, пеша от заслон „Бай Кръстьо“, както и от Драгалевския манастир.

Виж камерата
Уеб камера от хижа Балканити на Витоша 1420 мПланински / Витоша /
Уеб камера от хижа Балканити в планината Витоша 1420 метра надморска височина

„Балканити“ (известна в миналото и с името Творчески дом „Витоша“ – БАН) е туристическа хижа, намираща се в местността „Бели бряг“ в планината Витоша.Преди да получи името си „Балканити“ сградата се използва като почивна ведомствена база на БАН.
Виж камерата

Този уебсайт анализира поведението на посетителите, т.е. използването на "бисквитки" за целите на измерване на обхвата, оптимизиране на офертата и персонализиране на съдържанието и рекламата. Партньорите ни за социални мрежи, рекламиране и анализи могат да обединяват тази информация с други данни, които вече имат. В Политика за поверителност можете да получите повече информация за това, а в Политика за реклами да ги промените по всяко време. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате тази обработка на данните от оператора на сайта и трети страни да бъде оттеглена по всяко време за в бъдеще.
OK